Támogass

Minden százalék számít!

Szervezetünk számos dologra ad ki pénzt: irodánk, országos és nemzetközi utazásaink, tüntetéseink szervezése nagyon sok anyagi és emberi erőforrást emészt fel. Kérjük, támogass minket adód 1 százalékával! Neked egy kattintás – nekünk lehetőség.


Alapítvány a Diákközpontú Oktatásért
19271594-1-42

Segítsd adományoddal a Mi Budapestünk programot!

A Mi Budapestünk Program kivitelezését elkezdtük, azonban most Rád is szükségünk van! Akár egy kávé árával is nagy segítséget tudsz nyújtani.
A befolyt adományokat többek között matricákra, programszervezésre, online hirdetésekre, valamint technikai eszközökre szeretnénk fordítani. A végső összeggel nyilvánosan el fogunk számolni.
Kérünk, amennyiben teheted, támogasd szervezeteink munkáját, hogy Budapest egy zöldebb, élhetőbb, diákközpontúbb város legyen!
 
Alapítvány a Diákközpontú Oktatásért
Számlaszám: 16200223-10131903 (MagNet Bank)
Közlemény: Mi Budapestünk

Szervezetünk 2014-es megalapítása óta küzdünk azért, hogy modern, diákközpontú, esélyteremtő oktatási rendszer jöjjön létre Magyarországon. 2019-ben mozgalommá alakultunk, hogy amennyiben a javaslataink süket fülekre találnak a döntéshozók részéről, akkor még hatékonyabban tudjunk nyomást gyakorolni a kormányzatra.

Az oktatás jövője egyben az ország jövője is. A 21. század kihívásaira felkészítő, modern oktatási rendszer nélkül képtelenek leszünk megbirkózni a klímaváltozással. Diákközpontú oktatás nélkül aligha lesznek felelős, önálló, döntésképes állampolgárok, akik kompetens vezetőket választanak meg. Esélyteremtő oktatási rendszer nélkül pedig sosem lesz igazságos társadalmunk, ahol a tehetség és a szorgalom a legfontosabb, nem pedig a pénz és a kapcsolati tőke.

Ahhoz, hogy sikeresen álljunk ki egy modern, diákközpontú, esélyteremtő oktatási rendszerért, a Te segítségedre is szükségünk van. Kérjük, hogy támogasd anyagilag a munkánkat!

Banki átutalás

Alapítvány a Diákközpontú Oktatásért
Számlaszám: 16200223-10131903 (MagNet Bank)
Közlemény: ADOM Diákmozgalom