Az élet választás. Te hogyan döntesz? Pályázat!

ADOM Diákmozgalom

PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK!
Döntéseink meghatároznak minket. Minden nap választások sora elé kerülünk. Néha könnyebb, máskor nehezebb döntenünk. Hogy menjek be az iskolába? Mit vegyek fel? Megszólítsam őt? Tanuljak vagy szórakozzak? Hova tovább? Mi legyek, ha nagy leszek? Ki segít nekem ezeket eldönteni? Ki képvisel engem a törvényhozásban? A döntések a legapróbb dolgainkban is ott vannak.

Az élet választás. Te hogyan döntesz? Vegyél részt kreatív pályázatunkon, mutasd meg, milyen dilemmákat élsz át, hogyan döntesz egy adott pillanatban! Jelentkezz április 3-ig a diakpalyazat@gmail.com címen vagy hamarosan induló weboldalunkon! Mutasd meg alkotásod az országnak, legyél te a választások kreatív oldala!

Kategóriák:

 • Illusztrációk.
  D
  igitális vagy offline felületen készített festmények, rajzok, grafikák, mém- vagy képregénysorozatok.
 • Kép és videó.
  Ide várunk minden kamerával készült művet, legyen szó akár flashmob felvételről, animációról, de az ötletes fotók is ide jöhetnek.
 • Az ifjú Petőfi
  Ide az írásos alkotásaitokat küldhetitek, verseket, novellákat, rap, slam, vagy dalszövegeket (Ha ezeket videóra veszitek, attól még ebbe a kategóriába tartoznak, csak jelezzétek külön).
 • Mindenmás.
  Ha úgy érzitek, hogy az előző műfajok korlátozzák a kreativitásotokat, az alkotói szabadságotokat, ne aggódjatok, ez a kategória épp nektek lett kitalálva! Bármely extrém, vagy itt fel nem sorolt műfajú műveteket ebbe a kategóriába várjuk.

Akarsz választási forradalmár lenni? Jelentkezz, mutasd meg magad a világnak, legyél Te a mindennapok hőse!