Országos felmérés a távoktatás kapcsán

ADOM Diákmozgalom

Országos felmérést indítunk a közelmúltban bevezetett távoktatás eddigi tapasztalatainak megismerésére. Kíváncsiak vagyunk minden érintett diák, tanár és szülő véleményére.

A felmérés körülbelül 2-3 perc alatt kitölthető, és ezen a linken érhető el. A felmérés teljesen anonim.

Minden egyes kitöltő nagyban segíti, hogy teljes képet kapjunk az oktatás érintettjeinek eddigi tapasztalatairól a távoktatással kapcsolatban, és fontos tanulságokat tudjunk levonni ebből a jövőre nézve.

A kitöltéseket és megosztásokat előre is nagyon köszönjük.

FRISSÍTÉS (2020. NOVEMBER 11.):

Elkészült a tavaszi, online oktatással kapcsolatos kérdőívünk összefoglaló elemzése. A kérdőívet összesen 26 258 fő töltötte ki (21 237 diák, 3099 szülő, valamint 1922 tanár), az ország 1826 különböző településéről. A felmérés legfontosabb tanulságait ebben a cikkben szedtük össze, a teljes elemzés pedig ide kattintva érhető el.

Kép forrása: Kállai Márton
Kapcsolódó cikk:

Országos felmérés: ezt gondolja 26 ezer diák, tanár és szülő az online oktatásról | ADOM Diákmozgalom

Elkészült a tavaszi, online oktatással kapcsolatos kérdőívünk összefoglaló elemzése. A kérdőívet összesen 26 258 fő töltötte ki (21 237 diák, 3099 szülő, valamint 1922 tanár), az ország 1826 különböző településéről. A felmérés legfontosabb tanulságait alább 6 pontban összefoglalva mutatjuk be. 1.