A járvány miatt későbbre kell halasztanunk a március 15-i NAT tüntetést

ADOM Diákmozgalom

Értesültünk a hatóságok kéréseiről, valamint arról, hogy március 15-én az állami és önkormányzati megemlékezéseket a járványhelyzet miatt kivétel nélkül le kellett mondani.

A március 15-i oktatásügyi tüntetésünkön várható magas létszámra való tekintettel, valamint a résztvevők egészsége iránt érzett felelősség miatt a NAT bevezetése ellen és a 21. századi oktatásért szervezett tüntetést későbbi időpontra kell halasztanunk. Mivel jelenleg még nem látható előre pontosan a vírus lecsengése, ezért pontos időpontot csak a későbbiekben tudunk kijelölni a tüntetés megtartására.

Azonban addig is számos oktatással foglalkozó civil-, szakmai-, és szakszervezettel egyeztetve jogi, szimbolikus és nyomásgyakorló lépésekre, valamint online kampányra is készülünk, amelyek kapcsán a konkrétumokat március 15-én fogjuk bejelenteni a különböző hírportálokon, valamint az esemény oldalán.

Bízunk a megértésetekben, és reméljük, hogy minél hamarabb tüntethetünk veletek a 21. századi oktatásért! Tartsatok velünk a továbbiakban is, a Facebook-oldalunkon minden fejleményről beszámolunk!

Kép forrása: atlatszo.hu