Ingyenes online korrepetálást indítunk!

ADOM Diákmozgalom

Sok diáknak van szüksége segítségre a tanulásban, különösen most, a távoktatás idején. Éppen ezért az ADOM Diákmozgalom (korábbi nevén: Független Diákparlament) úgy döntött, hogy ingyenes online korrepetálást indít 7-10. osztályos diákok számára, önkéntes középiskolások segítségével. 

Csak töltsd ki ezt az űrlapot (https://forms.gle/pkVi9ba7UpWKUr138), vagy ajánld tovább egy barátodnak, osztálytársadnak. Összesen 16 tantárgyból indul tanulást kiegészítő segítségnyújtás, a tantárgyak teljes listája az űrlapon található. Eddig 150 diáktól érkezett felajánlás, hogy ingyenesen korrepetálnák diáktársaikat egy olyan tantárgyból, amiből kiemelkedően teljesítenek.

Az ADOM Diákmozgalom, ennek a projektnek az elindítója egy teljesen autonóm, alulról szerveződő civil szervezet, melynek tagjai 100%-ban diákok. Mivel mi magunk is első kézből tapasztaltuk meg az oktatási rendszer problémáit pontosan tudjuk, hogy egy ilyen felajánlás milyen értékes tud lenni. Célunk a diákok képviselete és megsegítése.

Korábbi akciónk keretein belül például digitális eszközöket gyűjtöttünk rászoruló diákoknak, hogy be tudjanak kapcsolódni a távoktatásba, mivel több felmérés szerint is minden ötödik diákhoz nem jutott el a tantermen kívüli oktatás. Ezen a számon próbáltunk lehetőségeinkhez mérten javítani.

Amennyiben támogatni szeretnéd a munkánkat, ezen a linken tudod megtenni, hiszen csak a TE segítségeddel tudunk sikeres akciókat szervezni! https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/2176